За нас

Синергия във всичко

Нашата мисия е да предложим на клиентите ни не просто продукти, а философия за живот. Ние сме посветили сърцата и душите си в създаването на висококачествена, органична козметика и храни, които са съобразени с нуждите на съвременния човек и планетата ни. С внимание избираме само висококачествени биологични суровини, които са отгледани с уважение и любов към природата.

Нашите продукти

Нашите био продукти са резултат от години усилен труд, иновации и постоянство. Ние вярваме, че истинската красота идва отвътре и се отразява навън, затова нашата козметична линия Gourmoli - Organic cosmetics, е създадена да подхранва и обогатява кожата ви, докато нашите био храни се грижат за това да бъдете здрави, енергизирани и в симбиоза с природата.

Разгледай ги тук

Нашата концепция

В Gourmoli, ние се гордеем с нашето устойчиво производство и социална отговорност. Активно работим за намаляване на отпечатъка си върху околната среда и подкрепяме местните общности, от които получаваме биологични суровини.
Потопете се в света на Gourmoli и изживейте уникалната комбинация от чистота, качество и естественост, които правят нашите продукти не само избор, но и начин на живот!

Ето как постигаме превъзходен вкус и Премиум качество. Без Компромис!