Нашето производство

В малкото, уютно селце Енчовци, скрито сред зелени хълмове и гъсти гори се роди нашата мечта. Мечта, обединена от любовта ни към природата и страстта към здравословния начин на живот. В търсене на автентичност и високо качество, ние създадохме "Gourmoli" - бранд, който се превръща в символ на устойчиво производство, качествени биологични храни и естествена козметика.

Пътуването на Gourmoli започва в малкото бутиково предприятие, където всеки продукт се произвежда ръчно с много обич и внимание. Ние вярваме, че всяка една ядка носи историята на мястото, откъдето идва и е създадена с цел. Ние използваме технология за преработка, идваща от далечна Франция. За да запазим естествените свойства на продуктите си, като същевременно се грижим за природата, извличаме студено пресовано масло ръчно на дъбова преса.

С времето Gourmoli се превърна в повече от бранд - еталон за качество, който вдъхновява общността да живее в хармония с природата. Нашите продукти са символ на здравословен начин на живот и устойчиво потребление.

Историята на Gourmoli е повече от бизнес успех - тя е приключение на любов, посветеност и иновация, създаващо мост между чистата природа и съвременния живот, където всяка капчица масло носи обещанието за по-здрав и красив свят.